Valerie en Maria

L’Abbaye de La Rammée, 4 september 2021

Maria woonde in Ohia en Valerie in Leuven, de afstand en tijdsverschil waren een heuse uitdaging om een trouwfeest van A-Z helemaal te plannen. Het resultaat was een prachtige vertelling van hun verhaal tijdens een warme ceremonie, een heerlijk diner en een ontploft dansfeest. Dit was het eerste dansfeest van 2021 na een lange tijd van maatregelen tijdens de C-time.

Lege canvas om te starten

Een volledig lege abdij zonder enige materialen werd helemaal aangekleed met tafels, stoelen, lichtjes, lounge hoekjes, licht- en geluidsinstallatie, etc. Het resultaat was een prachtig trouwfeest waar Valerie en Marie ontzettend van genoten hebben.

Coördinatie & styling: Elle Weddings
Fotografie: Studio Babeloush
Bloemen: Wauw flowers
Catering: Eating Point
Locatie:
Abbaye de la Ramée
MUAH: Braids and shades by Lore

Review Valerie & Maria

Mandy maakte van onze trouwdag een dag waarvan we alleen maar oprecht kunnen zeggen dat het de mooiste dag van ons leven was. Toen we besloten om toch voor het grote trouwfeest te gaan dachten we eerst dat we dat wel allemaal zelf konden regelen, maar de ontdekten al vlug hoeveel zorgen en werk dat met zich mee bracht. Alle voorstellen waren zo standaard en we herkenden onszelf er niet in. Nadat we Mandy inschakelden kreeg ons trouwfeest meer en meer vorm als het feest dat we al zo lang in ons hoofd hadden, een feest dat helemaal helemaal past bij wie we zijn als koppel. We kozen voor de all in-formule, waarbij Mandy ons bijstond van begin tot einde. Na een kennismakingsgesprek, presenteerde ze ons in no time een Moodboard dat tot in de laatste puntjes was zoals we het in gedachten hadden, maar zelf zo moeilijk in uitvoering kregen. Ook toen we na enkele maanden plots met een heus thema kwamen aandraven, paste Mandy op enkele dagen tijd dat thema op het hele trouwfeest toe. We konden ons geen meer persoonlijk feest voorstellen. Onze familie en vrienden spreken ons er nog steeds over aan hoe persoonlijk, warm en uniek ons huwelijksfeest was.

Daags na het feest zorgde Mandy ook voor dat alles opgeruimd was nog voor wij ook maar uit onze pyjama waren 🙂 Ze heeft ons heel wat stress en zorgen bespaard. Niet alleen vooraf, maar ook op de dag zelf – het voelde bijna alsof we zelf gasten waren – en met alle opvolging achteraf.