Emmy en Roel

Goed van Gothem, 5 augustus 2021

Na een jaar uitstel (we all know why) was het eindelijk zover. De locatie was al 3 jaar geleden geboekt, de fotografe en bloemiste waren al bijna even lang geleden gekozen. Het steeds herorganiseren met verschillende maatregelen was niet eenvoudig, but we did it. Emmy en Roel genoten met volle teugen van hun trouwfeest samen met vrienden en familie.

Als we niet mogen dansen, dan zingen we toch uit volle borst!

Een intieme ceremonie met live muziek, een diner met vrienden en familie en nadien afsluiten met een cantus. Door de COVID-19 maatregelen was dansen niet mogelijk, maar oh man, wat is er luid gezongen! Iedereen kreeg een codex en liedjes werden om de beurt gezongen met vrienden en familie. Een unieke, hartverwarmende ervaring.

Review Emmy & Roel

Er zijn geen woorden om uit te drukken hoe dankbaar we voor jou zijn!! Onze trouwdag was fantastisch en dat is mede door jou!! Je hebt ons op verschillende vlakken bijgestaan en alles was op onze trouwdag tot in de puntjes uitgewerkt en in orde! Tijdens de voorbereidingen kon ik bij jou terecht om me te helpen met het doorhakken van grote en kleine knopen. Je stelde me gerust en ik wist dat alles goed zou komen met jouw hulp. Je hebt de prachtigste materialen die we mochten gebruiken op ons feest en hebt een fantastisch oog voor detail en voor planning. Je hebt alles steeds onder controle en hebt over alle stappen goed nagedacht. Je zoekt ook een oplossing voor elk probleem en we konden steeds op je rekenen. Toen regen roet in het eten gooide op onze trouwdag, stond jij meteen klaar om het op te lossen. Dikke dikke merci voor alles wat je voor ons gedaan hebt!!! We konden ons geen betere weddingplanner inbeelden en kunnen jou aan iedereen aanbevelen!!! Je bent enorm creatief én praktisch ingesteld, de ideale combo voor een weddingplanner! Je bent zo’n topper en pro in je vak! Merci x 1000, lieve Mandy!! We love you!! Xx

Coördinatie & styling: Elle Weddings
Fotografie: Hannelore Haemers
Bloemen: Into the Wild
Catering: Kachet
Locatie:
Goed van Gothem
MUAH: The Natural Beauty Club