Astrid en Jim

Blanc Fixe, 6 november 2021

Van plan A, een zomertrouw in de tuin van een kasteel, naar plan B, een gezellige trouw in de herfst. Astrid en Jim hadden een prachtige locatie gevonden waar ze hun trouwfeest door Elle Weddings lieten stylen en coördineren. We richtten de ceremonie binnen super warm in met kaarsen, lichtjes, en dekentjes. Gezelligheid ten top.

Een dag vol liefde en vriendschap

De burgerlijke trouw was op een andere dag gepland, waardoor er op de trouwdag van Astrid en Jim extra tijd was om te ontspannen. Zo hielden ze een lunch met de suite bij Blanc Fixe. Rustig genieten van de liefde en vriendschap, verhalen uitwisselen en kleine geschenken om elkaar te bedanken.

De ceremonie was gevuld met leuke, intieme momenten en grappige anekdotes. De kaarsen en lichtjes zorgden voor extra sfeer en gezelligheid. Deze gezelligheid werd verder gezet tijdens de receptie en het diner. Het dansfeest was één groot feest.

Review Astrid & Jim

Na het eerste gesprek met Mandy hadden we al snel door dat zij de geknipt persoon zou zijn om ons feest mee vorm te geven. Met de nodige rust wist Mandy onze wensen in een prachtig eindresultaat te gieten.
Mandy, bedankt voor alle hulp en voorbereidingen, het was helemaal wat we voor ogen hadden! You worked your magic.

Coördinatie & styling: Elle Weddings
Fotografie: Leentje Loves Light
Bloemen: Blooms and Leafs
Catering: MD Catering
Locatie: Blanc Fixe