Anne-Lien en Jeffrey

Outfort, 12 februari 2022

Anne-Lien en Jeffrey kwam in november bij Elle Weddings terecht. Ze waren eigenlijk alleen maar op zoek naar decoratie. Al snel raakten we aan de praat en waren ze helemaal overtuigd om de coördinatie van hun trouwdag aan ons toe te vertrouwen. Zo maakten we een draaiboek op, waardoor Anne-Lien en Jeffrey zorgeloos van hun trouwdag (en de voorbereidingen) konden genieten.

Tussen de golven in

Het lijkt nu al zo lang geleden, maar ooit spraken we over de eerste, tweede en derde golf van het covid virus. Anne-Lien en Jeffrey konden genieten van een trouwdag zonder al te veel zorgen hierover. Ze vierden de liefde en vriendschap met volle teugen en dansten hard, heel hard!

Anne-Lien & Jeffrey

‘Heel lang getwijfeld om al dan niet een ceremonie meester te nemen maar achteraf gezien onze best bestede uitgave. Met het draaiboek dat ze voor ons maakte wist iedereen perfect wanneer wat ging gebeuren en wie wat moest doen. We konden hierdoor volop genieten van onze grote dag en dat hebben we ook gedaan van het begin tot het einde. Daarnaast verzorgde Mandy ook een groot deel van onze styling in de zaal, we waren overdonderd toen we het mooie resultaat zagen als we de zaal binnenkwamen. Achteraf kregen we veel complimenten van de gasten over de inkleding van de zaal. De dag na het feest sprak mijn schoonmoeder mij zelf spontaan aan hoe professioneel dat ze Mandy wel niet vond! En dat betekent uiteraard veel als het van je schoonmoeder komt ;).

Coördinatie & rentals: Elle Weddings
Fotografie: Ruby Geentjens
Catering: Jörd Catering
Locatie: Outfort Hoboken