Charlotte en Nathan

Steenovenhoeve, 23 maart 2022

Trouwen op een vrijdag, waarom niet? Een ceremonie met een intieme vrienden- en familiekring, een gezellige receptie en diner dat wordt afgesloten met een knaller van een dansfeest. Het grote voordeel voor vrienden en familie? Ze hebben twee dagen om van dit knalfeest te bekomen.

Van Pinterest naar moodboard naar werkelijkheid

Charlotte had een uitgebreid Pinterest bord met veel leuke ideeën maar geen idee hoe dit samen te brengen tot één geheel. Elle Weddings vormde deze ideeën om tot een moodboard waar de sfeer en stijl in werden weergegeven. Wanneer alles in werkelijkheid samenkwam, zag het er intiem en gezellig uit.

Charlotte & Nathan

We hebben er ontzettend van genoten. Het is cliché maar het was echt de mooiste dag van ons leven 🥰 Heel dit weekend ook echt nog nagenoten.
En daar heb jij heel veel toe bijgedragen! Dat wil ik echt graag nog eens zeggen. Ik wist heel goed welke stijl ik wou maar het is nog een ander verhaal om Pinterest foto’s om te zetten in de praktijk en jij hebt dat fantastisch gedaan! Het had gewoon niet mooier kunnen zijn onze aangeklede feestzaal. We hebben er superveel complimenten over gekregen dus een dikke dankjewel. Er is niets dat ik anders zou gedaan hebben. En ook tijdens de dag hebben wij gezien dat jij superhard gewerkt hebt om ons te ontzorgen en dat is helemaal gelukt. Ik heb er echt 100% van kunnen genieten omdat jij alles in goede banen hebt geleid. Dus alleen maar lof voor jouw talent😊

Coördinatie & rentals: Elle Weddings
Fotografie: Lux Visual Story Teller
Catering: Food and Passion
Locatie: Steenovenhoeve