De Tuesday Wedding Tip van vandaag gaat over bedankingen. Ik hoor wel eens: “De gasten komen al eten en drinken op jouw feest, is een bedanking dan nog echt nodig?”. Goh nee natuurlijk niet. Als je enkel een bedanking gaat geven omdat het moet, dan kan je beter een mooi kaartje achteraf sturen.⁠

Wanneer je een bedanking aan je gasten gaat geven, omdat je echt oprecht hun wil bedanken om deel uit te maken van jullie trouwdag, geef dan iets persoonlijks. Iets waar de gasten thuis van zeggen: “Dat is nu eens typisch hun sè”⁠

Je kan natuurlijk de standaard bedankingen eens gaan bekijken. Ondertussen ken je wel al een aantal voorbeelden (Lucifers, muntjes, katerwater, ..) En hey, wie is er nu niet blij met dat flesje water of dat zakje M&M’s onderweg naar huis na een intensief dansfeest :-)⁠

Als je zelf wat creatieve bent, zoek dan naar datgene dat van jullie is. Zo hadden L&T zeepjes als bedankingen op hun trouwdag. Trouwen in tijden van corona, dus goed onze handen wassen! De droogbloemetjes en hun logo zorgden dan weer voor een mooi geheel met de rest van de styling.⁠

Op mijn eigen trouwfeest hadden we een zakje gemaakt met alle ingrediënten en recept voor onze huisaperitief. We hebben nog maanden lang foto’s gekregen van gasten die genoten van onze huisaperitief. Heel leuk! Benieuwd naar onze huisaperitief?⁠
3 tellen (gewoon gieten en tot 3 tellen) tonic, 3 tellen witte martini, 2 parten limoen en 2 ijsballen. Heerlijk fris.⁠