De tip gaat vandaag over, inderdaad bloemen! Je kent ze wel, die mooie Pinterest foto’s van een ceremonie gangpad met bloemstukken op de grond die leiden tot een prachtige backdrop. ⁠

De foto’s waar een bloemeninstallatie zweeft boven de eretafel en de tafels heerlijk aangekleed zijn met vaasjes.
Die prachtige bruidsboeketten, corsages, bloemenkronen, .. Bloemen kan je overal terug vinden tijdens jullie trouwdag.⁠

Weet wel dat er aan die Pinterest beelden een prijskaartje hangt waar je wel eens van kan verschieten. Ben je de eerste keer achterover gevallen van de kostprijs van bloemen? Jup, dit is inderdaad een budget om mee rekening te houden, toch zeker als je graag veel bloemen wilt.⁠

Je kan jouw bloemenbudget proberen te beperken door een beetje creatief te zijn in het gebruik van de bloemen. Hergebruik de ceremonie backdrop als achtergrond voor de photobooth. De bloemen je gebruikt om het ceremoniegangpad aan te kleden, kan je misschien een plaats geven op de tafels als deze niet te hoog zijn. Of hang aan ieder vaasje een leuke boodschap zo hebben jouw gasten een leuke bedanking die ze mee naar huis kunnen nemen.⁠

Als ik je een tip mag geven, laat ze zeker niet achterwege omdat je budget wilt sparen. De waarde die ze toe voegen aan jouw feest is ongelofelijk. Kijk eens rond in jouw huis, de extra sfeer die bloemen en planten geven is toch enorm!⁠