De tip van deze week gaat over het kiezen van een thema voor jullie trouwdag. Is dit echt nodig? Nee natuurlijk niet, een thema hoeft niet zo uitgesproken en cliché te zijn als je eerst zou denken.⁠

Je kan gaan voor een tropical wedding en dit vooral uitspelen door zwoele warme kleuren, lekkere cocktails en tafelaankleding met leuke bladeren te gebruiken.⁠

Wil je eerder een Italian vibe creëren, kies dan voor lange tafels aangekleed met lichtjes, olijftakken, citroenen en natuurlijk het lekkere Italiaanse eten dat hierbij hoort. Ohja en terra cotta is altijd een winner!⁠

Kijk ook altijd naar het seizoen waarin je trouwt. Een tropical vibe in december is natuurlijk wat moeilijker. In de wintermaanden kan je gemakkelijk met de winterse kleuren werken zoals diegene die ik gebruikt heb in mijn kerst styling box.⁠

Probeer de kleuren en materialen door te trekken doorheen de dag, startende met de uitnodiging. Denk hier goed over na en schakel hulp in wanneer dit niet iets is waar jij gelukkig van wordt om dit zelf te doen. Er zijn mensen (zoals ik) die hier graag uren over nadenken en materialen samen brengen tot één mooi geheel.⁠