Of jij een weddingplanner of weddingstyliste nodig hebt hangt volledig af van jouw karakter en waar jij energie uit haalt. ⁠

Het plannen van een huwelijk is leuk, gelukkig maar, anders zou ik mijn job niet graag doen. Maar het vraagt ook ontzettend veel energie. Dit is iets wat je op voorhand goed moet afwegen. Je kan een wedding planner inschakelen voor verschillende onderdelen van jullie trouwdag.⁠

(1) De voorbereidingen: de zoektocht naar een locatie, fotograaf, cateraar en de andere huwelijksleveranciers vraagt veel tijd. Uren het internet afschuimen, mails sturen, telefoontjes maken, vergelijken, .. Dit dan allemaal nog eens in een budget gieten en de verschillende onderdelen van dit budget goed opvolgen. Lopen de rillingen al over je rug bij het lezen van deze praktische zaken? Een weddingplanner kan hier echt een enorme ontlating zijn. Wij nemen al deze zorgen van jullie weg. Natuurlijk moet je zelf nog wel de keuzes maken, it is still your day 💛.⁠

(2) De styling: die 100.000 pins die je bewaard hebt op Pinterest omvormen naar 1 mooi en vooral persoonlijk geheel. We zijn allemaal wel eens graag creatief bezig, maar een volledig trouwfeest stylen is toch een heel andere koek. Een weddingstyliste luistert naar jullie picture perfect. Met behulp van een uitgebreid moodboard, verzorgen we de styling van jullie feest tot in de puntjes.⁠

(3) De trouwdag zelf: soms hoor ik tijdens een kennismakingsgesprek “Een goede vriendin zal wel de praktische zaken regelen tijdens onze dag”. Ik kan je nu al zeggen dat dit geen goed idee is. Laat jouw vrienden en familie ook honderduit genieten van jullie trouwdag, belast ze niet met deze organisatorische taken. Daarvoor kan je beter beroep doen op een ceremoniemeester. Zo kunnen jullie allemaal genieten van de dag en de glaasjes champagne 🥂.⁠

Kost een wedding planner veel geld? Goh ja, op het eerste zicht misschien wel. Maar zoals een koppeltje van mij het onlangs zo mooi zo: ⁠
“De rust die je in de plaats krijgt is onvervangbaar. Mandy inschakelen is de beste beslissing die we hebben gemaakt bij het plannen van onze trouw.”⁠