Tijdens de tip over het budget vertelde ik je om drie onderdelen uit te kiezen waar je wel wat meer budget aan wilt spenderen. Waar ga jij net dat tikkeltje gelukkiger van worden, als je achteraf terug gaat denken aan jullie trouwdag?⁠

Eén van deze drie onderdelen is typisch een fotograaf. Als je begint te zoeken naar een fotograaf ontdek je dat je deze in alle budgetten kan vinden. Voor een fotograaf zou ik bijna durven zeggen: kijk niet naar het budget, maar vooral naar de foto’s die ze maken. Als er één leverancier is waar je na het trouwfeest de mooiste herinneringen van gaat krijgen, dan is het wel een fotograaf. Op een weddingplanner/styliste na natuurlijk 😅.⁠

Deze persoon legt heel jullie dag vast met prachtige foto’s. Het zou ontzettend jammer zijn als deze foto’s achteraf gezien toch niet helemaal jullie stijl zijn. Of laat staan dat de kwaliteit tegenvalt, omdat je hier toch die extra €1000 wou besparen.⁠

Dan heb je natuurlijk de gebruikelijke tips zoals wat zit er in de prijs inbegrepen, ontvang je hoge resolutie foto’s, hoe lang is de fotograaf aanwezig, etc. Maar toch, de beste tip die ik jullie kan geven: Zoek naar die ene fotograaf waarvan de stijl volledig aansluit bij die van jullie. ⁠