Je kan jouw trouwdag heel uniek maken door leuke elementen toe te voegen zoals een welkomstbord, wegwijzers, .. Ik geef je hier enkele tips mee die jouw trouwdag net weer dat tikkeltje persoonlijker kunnen maken.⁠ 🔥

Een welkomstbord kan je in alle maten en vormen vinden. Je kan jullie namen laten graveren in een houten bord. Of een plexi bord laten bedrukken met jullie favoriete quote, of misschien een leuke vlag die je door mij 🙋🏼‍♀️ kan laten bedrukken met jullie logo of een zinnetje? Je kleedt dit aan met enkele bloemen of vazen 🌾, wat kistjes en kaarsen en je hebt direct een heel gezellig hoekje gecreëerd om de gasten te ontvangen. ⁠

Wegwijzers ↗️ zijn ook altijd heel fijn als jouw trouwdag draait rond die losse en vrije sfeer. Houten wegwijzers met een wit opschrift geven wat meer dat Barn-gevoel 🌾 weer. Witte wegwijzers met gouden opschrift gaan net iets meer die feestelijke 🥂 kant op. Kortom, je kan er de sfeer van jouw trouwdag net dat extra mee benadrukken.⁠

Infobordjes, klinkt misschien een beetje stijf. Ik bedoel hiermee een bordje met “bedankt” of “gastenboek” voor de gasten. Dit kan een letterbord zijn waar je een kleine instructie op schrijft, of een kader met een print-out die je gemaakt hebt.⁠

Oja, tafelnummers zijn altijd heel fijn als ze iets persoonlijks te vertellen hebben. Bijvoorbeeld tafel 1 zijn de “tijgers 🐯” en tafel 2 zijn de “poezekes 🐈”, want zo ging jouw vriendinnengroep vroeger door het (studenten)leven. ⁠

Heel belangrijk, trek vooral je stijl en sfeer door. Kies materialen die je mooi vindt (hout, plexi, metaal, ..) en werk hiermee verder voor de stationery. Natuurlijk is dit niet noodzakelijk, mix & match kan ook, maar kijk dan toch zeker dat je overal dezelfde lettertypes en stijlen gebruikt.⁠