Moet je jullie trouwfeest voor de tweede of misschien zelfs derde keer verplaatsen? Dat zal zeker en vast hard aankomen. Misschien heb je zelfs geen zin of fut meer om weer die draad op te pikken. Natuurlijk moet je even bekomen van de tegenslag, maar blijf niet bij de pakken zitten.⁠

Zet het plannen van jullie huwelijk niet on hold. Blijf hierover praten en maak nieuwe plannen zodat je iets hebt om naar uit te kijken en naartoe te werken. Ieder puntje dat je afcheckt, is weer een beetje minder stress. Lukt het jou toch niet om terug gemotiveerd te raken, heel begrijpelijk hoor. Jouw trouwdag is iets waar je naar uit wilt kijken en niet zoveel zorgen over wilt hebben. Denk er in dit geval eens over na om een wedding planner te contacteren. De stress die wij van je wegnemen en waarde die we toevoegen is enorm.⁠

Start je pas met het plannen van jullie huwelijk? Denk er dan aan dat dit veel energie en tijd vraagt. Dit is niet de moment om uit te stellen en te denken “Ik werk het beste onder druk”. Maak een ‘to do’ lijst van welke taken je wanneer moet/wilt uitvoeren (zoeken naar een locatie, leveranciers, uitwerken van de bedankingen, ..) Je kan heel veel voorbeelden hiervan on line vinden. wil je graag mijn template, dan mag je mij altijd een berichtje sturen.⁠

Een leuke tip, wissel de taken een beetje af. De zoektocht naar een leveranciers zoals bv. een cateraar kan vermoeiend zijn. Ben je creatief aangelegd, ga dan al eens even aan de slag met de uitnodiging. Dit kan ontspannend werken.⁠

Veel succes met de voorbereidingen van jullie trouwfeest. Heb je toch graag een helpende hand? I am only one click away.⁠