O jee, hier komen de clichées, maar toch net niet. Het is inderdaad waar dat jouw trouwdag voorbij vliegt. Maar het zinnetje dat deze ‘voor jou wordt geleefd’ klopt helemaal niet, of zou toch zeker niet mogen. Daarom dus deze tips om kleine momentjes in te plannen dat je even kan stilstaan en rond kijken.⁠

Wat kan je zoal doen? Een eerste voorbeeldje is die “First look”. Deel je die met familie en vrienden of houd je deze intiem onder jullie twee? Hier kan je al een eerste momentje creëren om elkaar eventjes te bewonderen en te zwijmelen.⁠

Een tweede voorbeeldje zijn de verplaatsingen naar het gemeentehuis, de fotolocatie of de feestlocatie. Hier krijg je ook weer een momentje dat je eventjes stil kan blijven staan bij wat er net gebeurd is of gaat gebeuren. Heel fijn om met z’n tweetjes in een autootje rond te rijden en te genieten.⁠

Wat ook een leuke is, is om een kwartiertje in te plannen om je openingsdans nog even te oefenen. Die trouwschoenen en dat trouwkleed maken het toch net iets moeilijker. Bij ons was er dan ook nog eens een houten, ongelijke vloer. Dat momentje even samen dansen en knuffelen, I would do it all over again.⁠

‘The golden hour’, het tijdstip waarop de zon ideaal staat om die prachtige foto’s te nemen met een gouden gloed. Glip er even tussenuit om dit momentje met jullie twee vast te leggen.⁠

Zet je tijdens het diner, dessert of dansfeest gerust 10 minuutjes samen aan de kant en kijk toe naar al die mensen die daar speciaal zijn om jullie geluk en verhaal te vieren. Dit zijn de momenten waar je later met veel liefde aan gaat terug denken.⁠

Hopelijk lukt het jullie ook om speciale momentjes samen in te plannen.