Out of the comfort zone

Leuven, 19 maart 2021

Het doel van deze shoot was, zoals je kan lezen, om uit mijn comfort zone te stappen. Contact leggen met nieuwe leveranciers uit de huwelijkssector zoals een fotografe, bloemenstyliste en MUAH artiste. Ook werken met modellen en dus op zoek gaan naar een trouwkleed en bijpassende juwelen, was een nieuwe stap.

Aan deze shoot ging heel wat organisatie vooraf. Het moodboard werd met alle leveranciers besproken en afgestemd. Ze waren allemaal fan van de kleuren, sfeer en stijl die we wilden weergeven. Alle leveranciers pasten mooi bij elkaar en zo kwamen we tot dit prachtige resultaat, vastgelegd door fotografe Klara van Duizend Woorden.

First look & Ceremonie

We startten de shoot met een “first look”- momentje. Het leuke hieraan is dat Aurelie en Frederic echt een koppel zijn en Frederic haar voor de eerste keer in het prachtige trouwkleed van Sikkema zag.

De first look ging door aan de ceremonie setting die we gecreëerd hadden. Greet van Wauw Flowers maakte het mooie bruidsboeket en de prachtige bloemeninstallatie. De gepersonaliseerde vlag als eye catcher was door Elle Weddings gemaakt. Aurelie en Frederic lazen hun geloftes, deze waren gelaserd op een houten kaart door Kelly van Studio Kiki Ontwerp.

Let’s eat

Voor de tweede setting creëerde Klaartje van The World of Bam een tweede look. Er stond een prachtig gestylde tafel klaar waarin het “Sahara industrial” thema werd doorgetrokken. De warme kleuren van de stoffen met de speelse bloemen, macramé onderleggers, gouden bestek, houten menukaarten en mooie dinerkaarsen. Marlies van Pinch of Salt maakte de setting helemaal af met een lekkere taart, aangekleed met bloemen en houten details.

Let’s get cheesy

Voor de laatste setting en laatste look hadden we een gezellig hoekje voorzien waar ons koppeltje kon genieten van elkaars gezelschap. De prachtige juwelen van Els van Atelier Rozemarijn kwamen hier helemaal tot hun recht.

Ceremonie backdrop met vlag en bloemen

Review Klara, Duizend Woorden

​Lieve Mandy
Vanaf jouw eerste mailtje wist ik gewoon dat de styled shoot waarvoor je me vroeg de foto’s te nemen echt een pareltje zou worden. Alles wat je vooraf in je hoofd had werd duidelijk omschreven en uitgewerkt zodat ik als fotograaf echt alleen maar moest uitkijken naar de dag in maart. De dag waar ik al jouw creaties en die van alle mede-leveranciers (die jij zorgvuldig had uitgezocht) mocht fotograferen. Zowel vooraf als de dag zelf werd er heel duidelijk en op een fijne en aangename manier uitgelegd wat er van mij en van de foto’s verwacht werd. Tegelijk liet je me ook mijn ding doen en voelde ik dat je mij vertrouwde, heel fijn! Mandy, hoe jij die dag al die mooie dingen bij elkaar plaatste alsof het niets is, vind ik echt een talent! Dankjewel dat ik mocht meewerken! Ik kan jou op vlak van organisatie en styling alleen maar aanraden 🙂

Coördinatie & styling: Elle Weddings
Fotografie: Duizend Woorden
Bloemen: Wauw Flowers
MUAH: The World of Bam
Modellen:
Aurelie en Frederic
Trouwjurk: Sikkema
Taart:
 Pinch of Salt
Houten items: Studio Kiki Ontwerp
Gepersonaliseerde items: Elle Weddings