Marie & Dorien

Tombeek Plage, 3 september 2022

Marie en Dorien wisten heel goed hoe hun trouwdag eruit moest zien. Een sfeervolle dag, vol gezellige momenten waar alles luchtig in elkaar zou overgaan. De gekozen locatie hiervoor, Tombeek Plage, was dan ook ideaal om deze sfeer te creëren. Marie en Dorien kwamen bij Elle Weddings terecht voor de coördinatie van hun trouwdag. Wij stonden klaar met onze tips en tricks en zorgden er mee voor dat hun trouwdag helemaal werd zoals ze voor ogen hadden.

Mag het eens anders

Marie en Dorien wilden hun geloften heel intiem uitspreken tegen elkaar. Ze kozen ervoor om dit tijdens de first look te doen. Er was ook nog een persoonlijke ceremonie waar vrienden en familie de mooiste woorden zeiden over dit prachtige koppel. De gelofte, die hebben alleen zij twee gehoord. En de fotograaf natuurlijk.

Marie & Dorien

Trouwen in een mooie groene omgeving. Dat was exact wat we wilden. We hadden en prachtige locatie op het oog, maar die locatie verwachtte van ons dat we zouden samenwerken met een weddingplanner. Iets waar we zelf nog niet aan gedacht hadden. Via via hadden we iets gehoord over Mandy van Elleweddings. Na een eerste gesprek hadden we meteen een heel gestructureerde, gemotiveerde en professionele indruk. We wouden graag veel zelf doen, waar Mandy ons volledig in steunde. De voorbereidingen werden enorm goed begeleid en alle vragen en stressmomenten werden vol geduld beantwoord. De tips en aansturing van Mandy hebben ervoor gezorgd dat er geen chaos was de dagen voor de trouw en de opbouw vlot en efficiënt verliep.

De dag zelf was fantastisch!! Mandy regelde alles tot in de puntjes. Van timing en praktische zaken tot gasten begeleiden en personeel aansturen. Dankzij haar was er geen enkel stressvol moment voor ons en hebben wij ten volle kunnen genieten van onze dag.

Duizend maal dank aan Mandy om aan te voelen wat voor ons van belang was, de puntjes op de i te zetten en ons vooral de mooiste dag van ons leven te bezorgen! ♥️

Coördinatie & rentals: Elle Weddings
Fotografie: Gijs Hagelsteens
Catering: Rook en Vee
Locatie: Tombeek Plage