Where it all began

The barn in Rotselaar, 3 augustus 2019

The Barn in Rotselaar is een groot privédomein met een houten schuur en een witte tent met uitzicht op een prachtig maisveld, een groot terras en overdekte dansruimte. Echt een droomlocatie voor een outdoor summer wedding. Maanden knutselen, pijlen schilderen en macramé knopen leggen, tientallen keren naar de kringloopwinkel voor vintage borden, doeken maken en materialen verzamelen. We hebben de volledige organisatie en aankleding zelf uitgevoerd.

Dit was dan ook het begin van Elle Weddings.

Ceremonie

De ceremonie was een wandeling door ons verhaal met tekeningen, gemaakt door een vriendin, die al te zien waren op de uitnodiging. Vriendinnen vertelden ons verhaal op een leuke manier. Onze twee lieve dochtertjes die ons leven vervolledigen, vervulden een speciale rol tijdens de ceremonie. Ze kregen een ring en ketting van hun meter en peter samen met de belofte dat deze er altijd voor hun zullen zijn.

Aan alle details was gedacht: zakdoekjes voor de emoties, bloemblaadjes als confetti, waaiers voor de warmte. Alles was zelf gemaakt en gestyled, ook deze prachtige LOVE letters die een warme gloed verspreiden als de avond valt.

Diner

Voordat het diner van start ging, hebben we uitgebreid onze ouders en getuigen bedankt.
Het bruidsboeket kreeg wel een heel speciale rol. Deze werd niet weggegooid, maar weggegeven aan de persoon die het geluk dat hieraan vast hangt het meeste verdient. Traantjes werden langs alle kanten weg gepinkt.

Het diner zelf was bereid door Raf Verstraete. Dit was het lekkerste eten dat we al hebben gegeten op een trouwfeest, durven we zonder vooroordelen zeggen. We hebben uren gezellig getafeld en gekeuveld aan de prachtige tafels vol met bloemen en kaarsen.

Openingsdans barn wedding elle weddings

De tafels zagen er prachtig uit, het eten was geweldig en het dansfeest met live muziek was er eentje om nooit te vergeten.

Fotografie: IC Photography
Nabewerking fotografie: Studio Babeloush
Coördinatie, styling & bloemen: Elle Weddings
Grafisch ontwerp: Nona design
Catering: Raf Verstraete
Trouwjurk: JPC Collection
Kostuum: Café Costume
Locatie: The barn Rotselaar
Live muziek: Time Machine