Intieme ceremonie

Trouwfeest in de tuin, 12 september 2020

De trouwdag van Lynn en Thomas heeft vanwege corona verschillende versies doorlopen tijdens de voorbereidingen.
We zijn gestart met een trouwfeest op het dak van museum M in Leuven en een dansfeest op een boot om uiteindelijk het plan om te gooien naar een intieme ceremonie in de tuin.

Hun trouwdag was super gezellig en intiem! Als er één ding is dat corona ons geleerd heeft, is dat trouwen in intieme kring super mooi is!

Voor de start van de ceremonie moesten de gasten hun handen ontsmetten (Jep, Corona) en kregen ze ook een mondmasker met het logootje van de trouw erop gedrukt. De gasten namen plaats in hun bubbel waar op hun stoel een ceremoniepakket klaar lag. Zakdoekjes voor de tranen van geluk, eucalyptus confetti voor na de ceremonie en een houten bordje met een advieskaart erop.

Een gastenboek was niet mogelijk, dus vandaar het
advieskaartje. Dit maakte deel uit van de intieme en persoonlijke
ceremonie. De gasten werden gevraagd om hun advies voor Lynn en Thomas neer te schrijven en na afloop in de voorziene herinneringendoos te stoppen.

Review Lynn & Thomas

Mandy heeft van onze trouwdag echt een prachtig feest kunnen maken. Verschillende keren heeft ze ons concept zonder problemen snel en to the point kunnen aanpassen na nieuwe Coronamaatregelen of last minute ideeën van ons. Dit was niet evident, van een feest met meer dan honderd gasten naar een intiem coronafeestje. Maar zij deed het zonder de rust te verliezen.

Aan de hand van wat kennismakingsgesprekken, wist zij perfect te achterhalen wat voor stijl ons echt ligt. Ze kwam met goede ideeën die ze dan zelf creatief tot uitwerking bracht. Wanneer wij met losse ideeën kwamen, maakte zij er een perfect geheel van. We waren enorm blij met het eindresultaat.
Kortom, we kunnen haar aan iedereen aanraden. De rust die je in de plaats krijgt is onvervangbaar. Mandy inschakelen is de beste beslissing die we hebben gemaakt bij het plannen van onze trouw.

PS. Het is ook gewoon echt een toffe madam 🙂

Trouwfoto in het bos

Fotografie: Wild And Willow Photography en Studio S
Coördinatie & styling: Elle Weddings
Haar en Make-up: Cheuveux Heureux